Saturday, March 17, 2012

D'Fabulouz

Salam gadis-gadisku,

Makan cili api tiada gentar, 
Sambil tengok tv dan bergelak ketawe,
Kalau nak beli shawl tak payah ke Jalan Tar, 
Boleh beli secara online di D'Fabulouz je.

Wah wah over tau dah berpantun sekarang. Azlin dari D'Fabulouz ingin menawarkan anda berapa pilihan hijab yang mereka ada. Mungkin sekarang ni tengah bulan, jadi sempit sikit untuk berbelanja. Namun tidak apa! Dah dapat gaji nanti boleh usha-usha balik tau koleksi yang ditawarkan di D'Fabulouz. 

Menurut Azlin, koleksi mereka terdiri daripada shawl, hijab dan inner neck. Setiap satu koleksi tu ada pelbagai pilihan warna. So kalau adik beradik ko ada 8.. kebetulan birthday dorang serentak.. ko belikanlah setiap sorang tu warna lain-lain. 

You all kan suka discount kan. Kalau nak discount, you all kena apply membership dulu. Hanya RM10 for lifetime membership tau. Setiap kali beli kat D'Fabulouz, you all dapat discount 20%. *Pergi amek calculator & kira sekarang*





Gambar diatas merupakan sebahagian koleksi yang terdapat di D'Fabulouz. Kebanyakannya sangat sesuai untuk casual wear.

Tapi yang paling best adalah, untuk setiap item yang you all beli, RM1 akan dikumpulkan dalam Fabulouz Fund untuk didermakan kepada rumah anak-anak yatim terpilih di sekitar Selangor. Bershopping sambil beramal gitu. Lawati Azlin di D'Fabulouz di :

Blog : http://www.dfabulouz.com/

2 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

bagusnya, meniaga sambil menderma...:)

fatin09 said...

idea bagus 2..