Friday, March 16, 2012

Inspirasi Sihat & Cantik

Salam health conscious sekalian,

Pasti ada di antara kalian yang sudah lali dengan blogshop yang balik-balik jual benda yang sama. Tidak perlu risau wahai pembaca sekalian, kali ini kami membawakan sesuatu yang berlainan. Bagi health-conscious sekalian, mungkin anda adalah manusia yang paling terhibur pabila membaca entry ini.

Kali ini, kami membawakan Rina, pengedar sah untuk produk kesihatan AVAIL. Avail mempunyai 6 jenis produk kesihatan yang terdiri daripada :
  1. Green Fit
  2. I-food
  3. I-kids
  4. Woman Lobata
  5. Propolis
  6. Tuala Wanita Berherba (FC Bio Sanitary Pad)
Mesti macam blur-blur kan bila baca nama-nama produk ni. Except yang no 6 tu, kalau tuala wanita pon taktau,  please cut your artery and die immediately. Alamak terserius pula, mungkin Rina mahu explain further about your product kerana FL sudah menjadi emo dek kerana tuala wanita. Green Fit : Khas untuk kes sembelit, buasir, detox dan membantu menurunkan berat badan.

 I - Food : Makanan kesihatan organik sesuai untuk yang sedang berdiet, warga emas, post-operation, pregnant mother, penyakit seperti kencing manis dan untuk kecantikan kulit.

I-Kids : Untuk kecerdasan minda, antibodi serta mencantikkan kulit.


Propolis : Kandungan tinggi flavanoid untuk meransang pembentukan antibiotik semulajadi & meningkatkan imuniti.

Women Lobata : Khas untuk kecantikan & kesihatan wanita seperti menganjalkan payudara, punggung menambahkan cecair vagina, melambatkan menopause.


FC Bio-sanitary Pad : 100% kapas mengandungi herba yang merawat keputihan, senggugut mencegah kegatalan dan kepanasan semasa haid.

Terima kasih Rina untuk penjelasan yang begitu crystal clear. For more information, sila lawati Inspirasi Sihat & Cantik di :Note : Sebarang produk berunsur elemen kesihatan adalah sama sekali tidak berkaitan dengan saya, sebagai pelajar perubatan. Sebarang transaksi adalah 100% dibawah kerelaan pembeli. Diharapkan tidak ada yang bertanya dengan saya tentang keberkesanan sesuatu produk. Saya hanya bertindak sebagai pengiklan sahaja. Terima kasih cheers!

2 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM dah start guna yg No.6 tuh!:) wahhh...boleh le terjah ni.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

thanx dear :-)