Saturday, March 17, 2012

Premium Beautiful by Waney Zainuddin

Salam para beautiful women,

Bila bercakap tentang korset, pasti yang terdetik dalam minda kalian adalah Premium Beautiful. Orang kata, pakai korset ni boleh jadi kurus. Betul ke Waney Zainuddin? Ada baiknya kita bertanya kepada consultant/pengedar Premium Beautiful yang sah ni. Ecewah ayat dah standard-standard wartawan :p

Menurut Waney Zainuddin, pemakaian korset bukan sahaja dapat menguruskan badan, malah dapat membentuk & mengekalkan kontur bentuk badan secara fizikal serta meningkatkan keharmonian rumah tangga. Korset ini dicipta 70% untuk tujuan kesihatan & 30% untuk kecantikan.

Premium Beautiful sudah 20 tahun berada dalam pasaran, selain mendapat pengiktirafan daripada SUPERBRAND Malaysia, ia juga mempunyai warranty seumur hidup (free service jika koyak, butang tercabut etc). Kelainan korset ini daripada korset-korset lain adalah ia mempunyai teknology Far Infrared Rays (FIR) yang mana anda boleh baca sendiri kelebihannya di blog Waney Zainuddin. Too long to be listed here!Full set korset ini dibahagi kepada 3 bahagian iaitu : Long bra, Waist Nipper & Waist Girdle


Korset ini sesuai untuk mereka yang :
  1. Ingin menurunkan berat badan
  2. Ibu-ibu yang baru melahirkan dan yang sedang berpantang
  3. Bakal pengantin yang mahu kelihatan anggun di hari perkahwinan
  4. Masalah tulang belakang
  5. Masalah sukar hamil, keputihan, senggugut, haid tidak teratur
  6. Terlampau kurus tetapi mengidamkan bentuk badan yang menarik
Testimoni pelanggan Premium Beautiful by Waney Zainuddin :
Siti Rohana : Before 98kg, after 55kg. Beliau memakai PB 8jam setiap hari.


 
Maisarah : Perut tidak lagi menggeleber selepas 8 hari berpantang.


 Salha Zain : Berjaya mendapat bentuk badan yang cantik selepas melahirkan anak.


FREE demo & consultation. Anda boleh mencuba dahulu kemudian decide mahu beli atau tidak. Anda juga boleh menjemput Waney Zainuddin untuk datang ke office untuk group demo & consultation. Bagi customer yang jauh, delivery akan dilalukan melalui poslaju. Sila lawati Premium Beautiful By Waney Zainuddin di :
Note : Sebarang produk berunsur elemen kesihatan adalah sama sekali tidak berkaitan dengan saya, sebagai pelajar perubatan. Sebarang transaksi adalah 100% dibawah kerelaan pembeli. Diharapkan tidak ada yang bertanya dengan saya tentang keberkesanan sesuatu produk. Saya hanya bertindak sebagai pengiklan sahaja. Terima kasih cheers!

1 comment:

Scarlett O'Hara said...

Akak dah guna beautiful ni 4 tahun dah.Sangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat bagus dan sangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puas hati.